söndag 13 januari 2013

Nu har jag fått thaibyxor och thaiarmband, dom är fina och färgglada! Här är nästan inte nåt som i Sverige, bensinmackarna är som små stånd där dom säljer bensin i gamla spritflaskor, på restaurangerna serveras maten mycket finare och det är mysigare på restaurangerna här för det finns ingen som är precis inomhus men ibland har personalen inte koll på vad man beställer, polisstationerna är som små skjul med några polisbilar utanför och inte såna fina polisbilar som i Sverige, alla kör utan hjälm och alla åker typ tuk-tuk eller moped, även barn kör och ingen hjälm.

I dag har vi varit på somewhere else, varit hos våra kompisar o ätit chips och drukit läsk och badat i deras pool och ätit på Bob`s med dom.


I morgon är det skola igen och alltid på måndagar sjunger vi den thailändska nationalsången, men jag kan den inte än den är jättesvår! Jag har några kompisar i klassen och alla är jättesnälla, mittemot skolan på andra sidan vägen finns det ibland jättemånga apor som lever fritt och det finns små ödlor nästan överallt. Det var nån som hade krockat med en varan när han/hon åkte moped. (En varan är en jättestor ödla)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar